Foderbrädor

Danmarks största urval av kvalitetsfoderbrädor, foderhus och matarautomater . Till exempel de många söta produkterna från Wildlife Garden eller de mer traditionella foderbrädorna i massiv ek från danska Nature Life. Du kan även välja en foderbräda till fönstret som fästs med en sugkopp - bl.a. från svenska Born in Sweden och engelska Wildlife World . Önskas många fågelarter i trädgården är det bra att ha flera olika foderbrädor och matare - till exempel en matare med fågelfrö och en hållare för spenkulor. Matare och matningsautomater är viktiga för trädgårdsfåglar året runt. På vintern när de inte hittar mat, men även på våren och sommaren när fåglarna har ungar.

Underkategorier

  • Automatiska matare

    Om du behöver en fågelmatare, titta här. En fågelmatare hjälper till att ge liv till din trädgård på vintern. Vi har matare för fåglar i trä, akryl, stål och plast. Gillar du modern design eller något mer traditionellt så har vi det. Du kan med andra ord hitta en automatisk fågelmatare för alla smaker här på Hokus Krokus . En fågelmatare är ett riktigt bra val om du vill förhindra att stora fåglar tar sig till. En fågelmatare förhindrar också att dina fågelfrön blir blöta och du behöver inte lägga ut ny mat varje dag. Ta en titt på vårt stora utbud.

  • Foderhus

    Om du letar efter en fågelmatare med koppartak eller kanske en matare i svensk stil från Wildlife Garden , ta en titt. Här på Hokrus Krokus gör vi vårt bästa för att erbjuda foderhus för alla smaker. En av våra mest sålda modeller är ett foderhus med koppartak från Nature Life. Det här handlar verkligen om kvalitet. Matarhuset är tillverkat av ek och vår sexkantiga modell kommer med ett metallnät för att hålla stora fåglar ute. Självklart säljer vi även ställ och andra upphängningar till våra foderhus. Wildlife Garden har även gjort en riktig storsäljare med deras foderhus/foderlada i svensk stil. Foderladan är charmig och uppdelad i fyra rum för olika foder. Ta en titt och hitta rätt foderhus för dig.

  • Matarbräda för fönster
  • Foderbräda för småfåglar

Aktiva filter