Djur i trädgården

Hokus Krokus har ett brett utbud av saker för djur i trädgården. Vi har allt från Fågelholkar och matare till ställ och galgar. Det är alltid trevligt med vilda djur i trädgården och med våra produkter kan du skapa den perfekta miljön för djuren. Bläddra i utbudet av foderbrädor och holkar för fåglar, ekorrar och igelkottar - och hitta det som passar din stil.

Underkategorier

 • Foderbrädor

  Danmarks största urval av kvalitetsfoderbrädor, foderhus och matarautomater . Till exempel de många söta produkterna från Wildlife Garden eller de mer traditionella foderbrädorna i massiv ek från danska Nature Life. Du kan även välja en foderbräda till fönstret som fästs med en sugkopp - bl.a. från svenska Born in Sweden och engelska Wildlife World . Önskas många fågelarter i trädgården är det bra att ha flera olika foderbrädor och matare - till exempel en matare med fågelfrö och en hållare för spenkulor. Matare och matningsautomater är viktiga för trädgårdsfåglar året runt. På vintern när de inte hittar mat, men även på våren och sommaren när fåglarna har ungar.

 • Fågelholkar

  Fågelholk , fågellåda och holk - fågelhemmet har många namn och på Hokus Krokus har vi Danmarks största utbud i bra kvalitet. Bland annat de söta Fågelholkar från Wildlife Garden eller de mer klassiska från Danish Nature Life. Det finns Fågelholkar för trädgården för nästan alla smaker – och varje fågel. Vi har bland annat holkar i stål och holkar i trä, och i ett brett urval av färger. Det finns modeller som lämpar sig för många sorters fåglar, inklusive Tit fågelholk , Talgoxe fågelholk och Uggla fågelholk . Fågelholkarna används av trädgårdens fåglar större delen av året - vår och sommar för ungar, men även höst och vinter för skydd mot vind och väder.

 • Fågelbad

  Ett fågelbad i trädgården är ett av de enklaste sätten att få mer fågelliv. I många trädgårdar hittar man foderbrädor eller automatiska matare för fåglarna, men det är mer sällan man hittar ett fågelbad även om det faktiskt är otroligt viktigt för fåglarna. När fåglarna kan hitta gott om insekter behöver de inte så mycket vätska, men i perioder när de lever på torra fågelfrö är det viktigt att ha tillgång till vatten – studier visar att ett fågelbad kan öka antalet fåglar med 50 %. Hos Hokus Krokus hittar du ett urval av fina fågelbad i både keramik och metall - t.ex. från svenska Wildlife Garden och danska PLUS.

 • Ekorre och igelkott

  Ekorrar, igelkottar och grodor är några av de naturliga djurlivet du kan ha tur att ha i din trädgård förutom fåglar. Men för att få in dessa trevliga djur i trädgården måste man ofta göra något för att göra trädgården inbjudande för dem. Om du vill locka till dig ekorrar är det mest självklara att sätta upp ett ekorrfoderhus med nötter. Dessa matare har ofta ett lock som ekorren kan öppna själv. Vill du göra förutsättningarna för dem helt perfekta kan du även överväga en ekorrholk. För att öka sannolikheten för igelkottar i trädgården är det viktigt att ha en plats där de kan gömma sig - till exempel i en hög med grenar - och under eller nära den kan du sätta ett igelkottshus.

 • Insekter
 • Stativ och tillbehör

  Här hittar du ställ och galgar och andra tillbehör till dina Fågelholkar och matarautomater.

Aktiva filter