Trädgård och balkong

Behöver du praktiska saker till din trädgård och balkong? Hos Hokus Krokus har vi det mesta av trädgårdsredskap, lampor och armaturer för att inreda ett bra friluftsliv. Du hittar vackra vindharpor, vackra lyktor och en massa användbara trädgårdsredskap. Titta igenom hela vårt utbud för att hitta det du letar efter.

Underkategorier

 • Pallar

  Trädgårdsarbete kan vara svårt för knäna och ryggen. En ergonomisk pall från OneLeg kan hjälpa till att underlätta arbetet lite när man t.ex. rensa ogräs eller plocka bär. OneLeg pallen finns i flera färger och olika storlekar, och är designad för att följa kroppens rörelser så att rygg och knän skonas vid arbete. Behöver du tillbehör till din OneLeg pall så säljer vi sätesöverdrag samt halkskydd. Pallen kan användas för arbetsuppgifter ute och inne, och är gjord av återvinningsbar plast. Om du behöver använda din OneLeg pall för trädgårdsarbete rekommenderar tillverkaren att du väljer standardmodellen som är 32 cm hög, eftersom det är den pall som lämpar sig bäst för arbete i mark- och golvhöjd.

 • Hängmattor

  Här hittar du hängmattor och hängstolar i bra kvalitet från engelska Cacoon och tyska La Siesta . Cacoon , eller hänggrottor kanske närmare, är en unik och annorlunda upplevelse där du ligger inne bättre skyddad från sol och vind. De kan givetvis användas både inomhus och utomhus och dörrar och myggnät finns som tillbehör. La Siesta hängmattor och hängstolar tillverkas i bl.a. Colombia och Brasilien följer stolta traditioner – och lever samtidigt upp till den kvalitet man kan förvänta sig av en tysk producent. De finns i bl.a. bomull och plast, precis som de finns i flera storlekar.

 • Hängande stolar
 • Trädgårdsredskap

  Vi säljer engelska trädgårdsredskap av hög kvalitet. Hokus Krokus är Danmarks ledande återförsäljare av bl.a. Burgon & Ball trädgårdsredskap. Vi har det du behöver: en kratta, ett ogräsjärn, en spade, en beskärssax, en odlingskratta, en kantskärare, en planteringssked, en häcksax, allt från Burgon & Ball . Kvalitet och läckra material är av största vikt hos det traditionella engelska företaget som har tillverkat verktyg sedan 1730. Trädgårdsredskapen från Burgon & Ball är gjorda av ask och rostfritt stål och många kommer med livstidsgaranti mot tillverkningsfel. Burgon & Ball trädgårdsredskap är grädden på moset när du är ute i trädgården. Vi säljer även olika verktyg från det lilla engelska företaget Nether Wallop som tillverkar miljövänliga och innovativa produkter.

 • Vattenkannor

  Om du letar efter en vattenkanna av hög kvalitet har du kommit till rätt ställe. Vi säljer bland annat vattenkannor från engelska Haws och Burgon & Ball . Våra vackra engelska vattenkannor utstrålar nostalgi och kvalitet och kan köpas i många olika storlekar. Behöver du en liten vattenkanna för barn eller inomhusbruk kan vi erbjuda flera olika modeller i stål, koppar och plast. Behöver du en stor vattenkanna kan en Haws vattenkanna på 8,8 liter eller en Burgon & Ball på 9 liter vara något för dig. Behöver du en atomizer i mässing har vi en riktigt snygg klassisk modell från Haws. Vi säljer även moderna designvattenkannor från Blomus .

 • Hinkar
 • Krukor och burkar
 • Växtväggar

  Bor du i stan och drömmer om en lummig trädgård på din balkong eller vill du bara göra din altan eller bakgård ännu grönare genom att tänka i höjder – då är en växtvägg något för dig! En växtvägg kan även användas inomhus och vara en unik egenskap i ditt hem. Vi har valt att ha Minigarden Vertical och Minigarden Corner i vårt sortiment, då en växtvägg från dem har tagits fram av trädgårdsmästare med växternas välbefinnande i åtanke. En växtvägg från Minigarden finns i flera olika färger och modeller, t.ex. Vertikal och hörn. Vi har även väggkrukor från VertiPlants för inomhusbruk.

 • Så och gro

  När den tidiga våren kommer är det dags att göra sticklingar. Här i vår kategori 'Sugga och grodd' hittar du allt du behöver. Ta en titt på vårt plugbox miniväxthus från Nelson Garden. Ett miniväxthus är ett enkelt och effektivt sätt att få dina växtfrön att gro. Behöver du en värmematta till ditt miniväxthus så har vi det också. Ta även en titt på vårt groddboxset i trä från det engelska företaget Burgon and Ball. Dessutom säljer vi den ursprungliga ekkrukformaren från Nether Wallop. Krukformaren är ett riktigt trevligt verktyg om du behöver göra stora mängder sticklingar.

 • Växttillbehör

  Här hittar du växtskyltar och andra bra tillbehör till trädgården som knytrep, fröpinnar, stödringar och förvaringslådor till din trädgårdsutrustning. Vi har ett stort urval av växtskyltar från bland annat de engelska företagen Burgon & Ball och Nether Wallop. På Hokus Krokus tycker vi att det är synd att vi lägger så mycket tid på att skapa rätt atmosfär i våra trädgårdar, bara för att förstöra helhetsintrycket med inte särskilt charmiga plastskyltar. Vi säljer växtskyltar i trä, koppar, galvaniserat stål och polysten. Våra växtskyltar är en riktigt fin liten presentidé som trädgårdsentusiasten verkligen kommer att uppskatta. Titta också närmare på vår verktygskorg från Burgon & Ball , en annan bra presentidé.

 • Trädgårdsdekoration

  Här hittar du trädgårdsdekoration till din trädgård. Till exempel är en fågelsiluett från svenska Wildlife Garden en riktigt fin detalj för t.ex. din staket eller balkongkant. En fågelsiluett från Wildlife Garden är verklighetstrogen storlek och lätt att montera. Det holländska företaget Metalbird har gjort en fågelsiluett i cortenstål att montera på ett träd i trädgården. Ytan på siluetten får snabbt en rostig gyllene yta, som är otroligt vacker att se på. En fågelsiluett hjälper till att föra naturen närmare, och här på Hokus Krokus kan vi inte låta bli att le varje gång vi ser våra fågelsilhuetter i trädgården.

 • Ljus och lyktor

  Här kan du hitta lampor och lyktor för trädgården. På Hokus Krokus har vi valt att fokusera på lyktor för trädgården från danska A2 Living , då de är av en kvalitet som vi kan stå i god för. Nästan alla vanliga lyktor på marknaden är gjorda av så dålig kvalitet att de snabbt börjar rosta. Köper du däremot en lykta från A2 Living , får du en snygg kvalitetsprodukt i antingen koppar eller galvaniserat stål, svart eller vit. En lykta från A2 Living är designad för att klara det omväxlande danska vädret. Dessutom har du bl.a. värmeljusglas som passar till spenkulor stjärnorna från svenska Wildlife Garden .

 • Vind och väder

  Att följa vind och väder betyder mycket för trädgårdsmästare. Behöver du en regnmätare eller kanske en utomhustermometer så hittar du den här. En regnmätare gör att du kan hålla ett öga på mängden nederbörd. Vi säljer olika modeller. Med en utetermometer kan du hålla koll på om det är dags att täcka dina växter för nattfrosten eller packa undan vinterkläderna och hitta trädgårdsstövlarna igen. En utomhustermometer är en bra presentidé för väderentusiaster. Vi säljer även termometrar att sätta inuti ditt fönster. I denna kategori hittar du även vår populära vindharpa. En vindharpa använder vinden i trädgården för att skapa vacker musik.

 • Handskar och knäskydd

  Här hittar du ett urval av kvalitetsträdgårdshandskar och knäskydd från bl.a Engelska Burgon & Ball .

 • Utemöbler
 • Højbede

Aktiva filter