Fågelholkar

Fågelholk , fågellåda och holk - fågelhemmet har många namn och på Hokus Krokus har vi Danmarks största utbud i bra kvalitet. Bland annat de söta Fågelholkar från Wildlife Garden eller de mer klassiska från Danish Nature Life. Det finns Fågelholkar för trädgården för nästan alla smaker – och varje fågel. Vi har bland annat holkar i stål och holkar i trä, och i ett brett urval av färger. Det finns modeller som lämpar sig för många sorters fåglar, inklusive Tit fågelholk , Talgoxe fågelholk och Uggla fågelholk . Fågelholkarna används av trädgårdens fåglar större delen av året - vår och sommar för ungar, men även höst och vinter för skydd mot vind och väder.

Underkategorier

  • Tit fågelholk

    Blåmesen och dess kongener är några av de mest kända och älskade fåglarna i danska trädgårdar. Här hittar du ett urval av Tit fågelholk med tak av t.ex. koppar och bark. En meslåda är gjord på så sätt att de större fågelarterna inte kan bygga bo i boxen, då ingångshålet på 28 mm är för litet. Om du hänger en spenbox i din trädgård ger du fåglarna en säker plats att bygga ett bo på avstånd från katter och andra rovdjur. Det kan vara en bra idé att hänga din meslåda i ett lövträd, eftersom det är blåmesens favorithäckningsplats. Ta en titt och hitta den spenlåda som passar bäst för just din trädgård.

  • Talgoxe fågelholk

    Saknar du en vit muslåda hittar du den här. Vråken är en av de mest utbredda fåglarna i danska koloniträdgårdar. Vråken häckar från april till juni och bygger bon i hål i t.ex. gamla träd, vilket gör det svårt för den att hitta en lämplig plats. Vråken är därför en ivrig användare av holkar och automatiska matare. Hjälp muskvalstret och köp en muskvalsterlåda. Tänk också på att muskvalstret letar hem redan i januari-februari, så vänta inte med att hänga upp din muskvalsterlåda till våren. Ta en titt på vårt utbud av holkar - en vit muslåda är också en bra presentidé till trädgården och djurälskaren.

  • Uggla fågelholk

    Här hittar du Uggla fågelholk i trä . I Danmark är några av de vanligaste ugglorna nattugglan och kattugglan, men det finns även andra ugglor som kattugglan och kattugglan. Nattugglan, som är den vanligaste, vistas helst i lövskogar, parker och stora trädgårdar. Ugglorna häckar i gamla hål i träden eller bon som lämnats av rovfåglar. Det råder brist på häckningsplatser i Danmark, eftersom det inte finns många lämpliga träd. Därför blir ugglorna alltmer beroende av uppsatta Uggla fågelholk . Du kan därför hjälpa befolkningen genom att sätta upp en ugglebox i din trädgård.

Aktiva filter