Växttillbehör

Här hittar du växtskyltar och andra bra tillbehör till trädgården som knytrep, fröpinnar, stödringar och förvaringslådor till din trädgårdsutrustning. Vi har ett stort urval av växtskyltar från bland annat de engelska företagen Burgon & Ball och Nether Wallop. På Hokus Krokus tycker vi att det är synd att vi lägger så mycket tid på att skapa rätt atmosfär i våra trädgårdar, bara för att förstöra helhetsintrycket med inte särskilt charmiga plastskyltar. Vi säljer växtskyltar i trä, koppar, galvaniserat stål och polysten. Våra växtskyltar är en riktigt fin liten presentidé som trädgårdsentusiasten verkligen kommer att uppskatta. Titta också närmare på vår verktygskorg från Burgon & Ball , en annan bra presentidé.

Underkategorier

  • Växt tecken

    Håll koll på vad du har planterat var. Hos Hokus Krokus hittar du ett stort urval av olika växtskyltar. Vi har växtskyltar från bland annat engelska Burgon & Ball och Nether Wallop. En riktigt fin liten presentidé som trädgårdsentusiasten verkligen kommer att uppskatta. Om du är trött på oattraktiva växtskyltar i plast, ta en titt på vårt stora utbud och gör din trädgård eller växthus ännu vackrare.
    Vi har växtskyltar att sticka i jorden och att hänga upp. Vi har även växtskyltar speciellt framtagna för miniväxthus och groddbrickor. Vi säljer växtskyltar i trä, koppar, galvaniserat stål och polysten.

Aktiva filter