Idéer

Ibland vet man precis vad man letar efter, och därför är det lätt att söka eller leta i kategorierna. Men om du bara letar efter lite inspiration så har vi samlat olika produkter över kategorier i teman nedan. Om du letar efter en present, kom också ihåg möjligheten att ge ett presentkort .

Presentidéer under 250 DKK.

Presentidéer under 250

Presentidéer 250 till 500 DKK.

Presentidéer 250 - 500

Presentidéer 500 till 750 DKK.

Presentidéer 500 - 750

Presentidéer över 750 DKK.

Presentidéer över 750

Flora Danica

Flora Danica

Hållbarhet

Hållbarhet

Underkategorier

 • Presentidéer under 250

  Behöver du en presentidé? Här kan du hitta idéer för under 250 DKK - vi har samlat ett antal av våra mest populära produkter i denna kategori. Vad sägs om en fågelmatare eller en stjärna från Wildlife Garden som kan användas till både spenkulor och värmeljus? Här finns presentidéer till både djurälskaren och trädgårdsentusiasten. Med vårt utbud av presentidéer för under 250 DKK är det möjligt att bli inspirerad att hitta en högkvalitativ present som dessutom är budgetvänlig. Ta en titt. Om du inte hittar något här, kom ihåg att vi har flera produkter på vår hemsida i samma prisklass.

 • Presentidéer 250 - 500

  Du kan hitta presentidéer för mellan 250 och 500 DKK här. Vi har många fina idéer utvalda bland några av våra mest populära föremål. Att komma på en presentidé till en födelsedag, bröllop, årsdag eller jul är inte alltid en lätt uppgift. Vi har därför gjort vårt för att göra det lite lättare för dig. En lykta från A2 Living är en av våra storsäljare. Här får du kvalitet för hela pengarna. Detsamma gäller en matare för fåglar från svenska Wildlife Garden . Vi har många bra idéer för trädgårds- och djurälskare, så ta en titt om du behöver inspiration. Vi erbjuder snabb leverans och 365 dagars returrätt.

 • Presentidéer 500 - 750

  Hitta presentidéer för mellan 500 och 750 DKK här. Vi har ett stort utbud av kvalitetsprodukter för både trädgårdsentusiasten och djurälskaren.
  Vi erbjuder snabb leverans och 365 dagars returrätt. Det finns även möjlighet att ge ett presentkort. En bra idé om du är osäker på vad mottagaren gillar eller om du kanske är lite sen. Vi har samlat ett antal produkter som ska fungera som inspiration till rätt presentköp till födelsedagar, årsdagar, bröllop och jul. Ta en titt och glöm inte att titta runt på vår hemsida om det inte finns något för dig i denna kategori.

 • Presentidéer över 750

  Här hittar du presentidéer från 750 kr. Behöver du en presentidé till födelsedag, bröllop, jubileum eller kanske en julklapp - här på Hokus Krokus har vi samlat ett antal presentidéer med några av våra populäraste produkter till gör det hela lite lättare för dig. Ta en titt och kom ihåg att många av våra produkter finns i flera färger. Hittar du inte den färg du letar efter här i presentidéer, ta en titt i de övergripande kategorierna i menyn eller använd sökfältet. Vi erbjuder snabb leverans och kom ihåg att vi har 365 dagars returrätt. Ha kul och kontakta oss om du behöver hjälp med att välja rätt present.

Aktiva filter