

Honung är mångfald i smak och lukt, i konsistens och färg. Det är en värld av smakskillnad mellan den eleganta vårhonungen och den kraftfulla sensommarhonungen och mellan den milda rapshonungen och den muskulösa ljunghonungen.
Men vad avgör smaken på honung och hur beskriver man den?
Och vilka typer av honung passar till vissa rätter?
Läs även om:
Karin Gutfelt är biodlare, biolog och producerar honung med fokus på mångfald och smakupplevelser.
Honung är mångfald i smak och lukt, i konsistens och färg. Det är en värld av smakskillnad mellan den eleganta vårhonungen och den kraftfulla sensommarhonungen och mellan den milda rapshonungen och den muskulösa ljunghonungen.
Men vad avgör smaken på honung och hur beskriver man den?
Och vilka typer av honung passar till vissa rätter?
Läs även om:
Karin Gutfelt är biodlare, biolog och producerar honung med fokus på mångfald och smakupplevelser.