Hos Hokus Krokus finns 365 dagars returrätt på alla varor. Om du vill returnera en vara kan du helt enkelt skicka tillbaka varan enligt beskrivningen nedan. När vi har fått tillbaka varan returnerar vi automatiskt dina pengar till ditt betalkort.

Observera att nedanstående ENDAST är för returer som helt enkelt inte önskas ändå - om varan är skadad, kontakta oss först.

VIKTIG:
  • Varan ska framstå som helt ny och ska vara i originalförpackning. Det är den måste kunna säljas igen.
  • Paketetiketter får INTE klistras direkt på originalförpackningen! Använd alltid en annan låda istället!

A) Returnera om du fortfarande har retursedeln som låg i kartongen

När du får ett paket från Hokus Krokus finns en retursedel (A4-ark) och en returetikett (stor klistermärke med adress) i paketet. Om du vill returnera en vara fyller du bara i retursedeln så som den beskriver och lägger den i lådan tillsammans med varan.

Därefter kan du använda den bifogade returetiketten att sätta på utsidan av transportlådan - ovanpå den befintliga adressetiketten. Placera aldrig en returetikett direkt på tillverkarens originalförpackning!

Observera att det INTE finns INGEN fri retur, och 59 NOK i returporto kommer därför att dras från det belopp vi returnerar till ditt betalkort, om du använder den bifogade returetiketten. Du är också välkommen att använda ditt eget porto istället.

B) Returnera om du INTE längre har retursedeln som låg i kartongen

Om bifogad retursedel och/eller returetikett har tappats bort, eller saknats i kartongen, har vi tyvärr inte möjlighet att skicka en ny. Skicka istället tillbaka paketet till vårt lager, följ instruktionerna nedan, med eget porto.

1)
Bifoga en kopia av fakturan. Vänligen skriv tydligt på fakturan att du vill utnyttja ångerrätten och att du därför önskar få pengarna återbetalda. Obs reg. och kontonr. om du har betalat via banköverföring.

2)
Skicka tillbaka varan till vårt lager (Med leverans - paket till posten/paketbutiken hämtas ej):

Hokus Krokus c/o DSV
Mossvej 27, dörr 703-704
8700 Horsens
Danmark