Alltid 365 dagars returrätt – beställ julklappar nu

Start

Underkategorier

 • Djur i trädgården

  Hokus Krokus har ett brett utbud av saker för djur i trädgården. Vi har allt från Fågelholkar och matare till ställ och galgar. Det är alltid trevligt med vilda djur i trädgården och med våra produkter kan du skapa den perfekta miljön för djuren. Bläddra i utbudet av foderbrädor och holkar för fåglar, ekorrar och igelkottar - och hitta det som passar din stil.

 • Trädgård och balkong

  Behöver du praktiska saker till din trädgård och balkong? Hos Hokus Krokus har vi det mesta av trädgårdsredskap, lampor och armaturer för att inreda ett bra friluftsliv. Du hittar vackra vindharpor, vackra lyktor och en massa användbara trädgårdsredskap. Titta igenom hela vårt utbud för att hitta det du letar efter.

 • Inredning

  Att möblera hemmet har stor betydelse för ens välmående. Hos Hokus Krokus hittar du mycket inredning och tillbehör till hemmet för dig som älskar natur och djur. Du hittar allt från dörrstoppare till kreativa glasunderlägg, köksutrustning och mycket mer. Allt med en touch av natur, djur eller friluftsliv.

 • Idéer

  Ibland vet man precis vad man letar efter, och därför är det lätt att söka eller leta i kategorierna. Men om du bara letar efter lite inspiration så har vi samlat olika produkter över kategorier i teman nedan. Om du letar efter en present, kom också ihåg möjligheten att ge ett presentkort .

  Presentidéer under 250 DKK.

  Presentidéer under 250

  Presentidéer 250 till 500 DKK.

  Presentidéer 250 - 500

  Presentidéer 500 till 750 DKK.

  Presentidéer 500 - 750

  Presentidéer över 750 DKK.

  Presentidéer över 750

  Flora Danica

  Flora Danica

  Hållbarhet

  Hållbarhet

Aktiva filter